TEHNOLOGIA

Țesături și materiale inovatoare

1. STRATUL INTERIOR

Este confecționată din lână Merinos fină - o țesătură naturală cu proprietăți antibacteriene excepționale. Materialul este plăcut și moale la atingere care nu reține mirosurile neplăcute. Absoarbe lichide în mod fiabil și le conduce la următoarele straturi absorbante, menținând suprafața în contact cu zona intimă proaspătă și uscată.

2. STRATUL ABSORBANT MIJLOCIU

Este realizat dintr-un material natural fin care absoarbe rapid lichidul și îl retine. Se usucă rapid și protejează împotriva mirosurilor neplăcute. Acest strat este ultra-absorbant și este inclus în unele modele cu absorbție crescută, cum ar fi Zi+, De noapte și 24 de ore.

3. STRATUL IMPERMEABIL MEDIU

Impermeabilitatea este asigurata de un strat subțire de material TPU, care este perfect impermeabil și în același timp respirabil.

Stratul este format din două părți - o parte absorbantă și o membrană PUL rezistentă la umiditate. Este fin și discret, oferind în același timp o protecție perfectă împotriva scurgerilor.

4. STRATUL EXTERIOR

Acesta este materialul exterior al lenjeriei de corp din bumbac organic și modal, certificat OEKO-TEX®100 și LENZING, potrivit chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Materialul este moale, plăcut la atingere, respirabil și nu reține mirosurile.

CERTIFICATE

Toate țesăturile și elasticele utilizate în producția de lenjerie menstruală AMEISSY sunt certificate conform standardului OEKO-TEX 100® (același standard folosit la hainele pentru bebeluși, asigurându-se că aceste țesături nu conțin
substanțe nocive pentru organism și mediu). Sunt hipoalergenice și tratate antibacterian.

Țesăturile sunt certificate de LENZING GROUP, care garantează că nu există un impact negativ asupra mediului și sănătății umane și că sunt, de asemenea, biodegradabile.

Toate țesăturile, dantele și elasticele sunt produse în conformitate cu normele și standardele europene și nu
sunt tratate cu nanoparticule de argint. Sunt produse în ateliere certificate conform ISO 9001 și ISO 27001 /standarde internaționale pentru managementul calității și securității/. Aceste standarde asigură că țesăturile fabricate sunt
de cea mai bună calitate.