Lenjeriei intime menstruală Ameissy

Aceștia sunt chiloți reutilizabili lavabili care, datorită materialelor inovatoare, hipoalergenice și antibacteriene, permit absorbția secrețiilor din timpul ciclului menstrual, dar și a secrețiilor vaginale albe sau incontinența urinară moderată. Chiloții
menstruali înlocuiesc în mod fiabil produsele de igienă de protecție convenționale de unică folosință, cum ar fi tampoanele sau absorbantele.

Chiloți Ameissy sunt dezvoltați pe baza tehnologiei moderne și avansate care combină materiale inovatoare în 4
straturi:

- Primul strat interior absoarbe și conduce eficient lichidul către următorul strat absorbant și unde se usucă imediat pentru a evita senzația de umezeală și umiditate. Acest strat este realizat din lână fină merinos - acesta este unul dintre rarele materiale naturale care are proprietăți antibacteriene puternice și previne formarea bacteriilor. Acest material original exclusiv protejează împotriva iritațiilor, erupțiilor cutanate, infecțiilor și mirosurilor neplăcute.

- Stratul absorbant mijlociu este o țesătură naturală subțire care absoarbe și reține rapid lichidele fără a reține mirosurile neplăcute. Acest strat este ultra-absorbant și este inclus în unele modele cu absorbție crescută - Zi+, De noapte și 24 de ore.

- Al treilea strat este o membrană PUL de înaltă tehnologie care este impermeabilă, dar respirabilă. Membrana este
compusă din două părți - una absorbantă și una rezistentă la umiditate. Acest strat este în același timp foarte subțire și previne riscul de scurgere, permițând doar apei conținute în sânge să se evapore odată cu căldura corpului.

- Ultimul strat exterior sau componenta exterioară a chiloților este din bumbac și modal - țesături potrivite chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. Această țesătură unică este folosită în tricotajele de cea mai înaltă calitate și cele mai scumpe, motiv pentru care am ales-o pentru lenjeria noastră menstruală Ameissy. 

Depinde de nivelul de absorbție pe care l-ați ales, precum și de intensitatea ciclului dvs. Gama noastră vă oferă o gamă de protecție de la 6 la 12/24 de ore înainte de a fi necesară înlocuirea.

Nu, chiloții noștri sunt confecționați din țesături moderne, respirabile, hipoalergenice, au fost supuși unui tratament special antibacterian și previn apariția mirosurilor neplăcute.

Materialele chiloților noștri sunt de înaltă calitate, ecologice, respirabile și de origine europeană.
Spre deosebire de alte chiloți menstruali, lenjeria noastră menstruală este realizată în principal din modal, bumbac și lână fină merinos /cu excepția elasticelor și membranei PUL/. Toate țesăturile sunt certificate, hipoalergenice și antibacteriene. Nu se folosesc nanoparticule de rgint și nu există riscul de șoc toxic din cauza lenjeriei noastre. Chiloții noștri nu conțin elemente dăunătoare care ar putea dăuna corpului  dumneavoastră.

Spre deosebire de mulți alți chiloți menstruali fabricați în afara Uniunii Europene /în principal în China/, lenjeria noastră menstruală Ameissy este proiectată și fabricată în Bulgaria, care a devenit de mult capitala textilă a Europei. Reprezintă una dintre cele mai importante producții textile din Europa, unde cele mai mari mărci de renume mondial își confecționează o mare parte din colecțiile lor.

În primul rând, chiloții Ameissy oferă protecție deplina fără riscul de scurgeri precum și un confort absolut de la 6 până la 24 de ore (în funcție de model și capacitatea de absorbție) fără a fi nevoie să schimbați chiloții, în timp ce toate protecțiile
convenționale (cum ar fi tampoanele si absorbante),  trebuie schimbate la fiecare 2-3 ore. Toate materialele conținute de chiloții Ameissy sunt antibacteriene, hipoalergenice, respirabile și rezistente la mirosuri și nu conțin substanțe dăunătoare pentru dumneavoastră sau pentru mediu. Spre deosebire de șervețelele și tampoanele sanitare care conțin mulți compuși chimici toxici care pot provoca șocuri toxice, inflamații și tulburări endocrine, chiloții menstruali sunt complet inofensivi și ecologici.

Datorită țesăturilor inovatoare și performante, chiloții Ameissy sunt făcuți pentru a fi folosiți o perioadă îndelungată de timp.

Dacă sunt întreținuți corespunzător, conform instrucțiunilor noastre, aceștia pot dura 3 până la 5 ani, chiar și mai mult.

Condiții de livrare

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 200 lei.

Pentru comenzile sub 200 lei, rețul de transport este de 12 lei pe livrare la adresa specificată de dvs. în toată țara.

Comenzile sunt procesate de luni până vineri, excluzând sărbătorile legale, în termen de 24 de ore de la primirea comenzii.

Timpul în care veți primi coletul este de 2 până la 4 zile lucrătoare pentru toată țara.

Comenzile sunt expediate din depozitul nostru din Bulgaria.

Detaliile de urmărire vor fi trimise prin e-mail.

Ameissy.ro  procesează comenzi doar pentru teritoriul României.

Pentru livrare în SUA, vă rugăm să vizitați www.ameissy.us

Pentru livrare în alte țări, vizitați site-ul internațional Ameissy la www.ameissy.com

Timpul în care veți primi coletul este de 2 până la 4 zile lucrătoare după procesare și expediere în toată țara.

În acest caz, contactați-ne la contact@ameissy.ro și vom găsi împreună o soluție.

Retur și schimb

Dacă doriți să returnați unul sau mai multe articole, puteți face acest lucru în termen de 30 de zile de la primirea coletului și
trebuie să vă asigurați că rodusele nu au fost purtate și spălate și că etichetele lor nu au fost îndepărtate. Atunci tot ce trebuie să faceți este să completați formularul nostru de retur și să urmați instrucțiunile. Costurile de returnare sunt suportate de dvs. Imediat ce coletul returnat este inspectat, rambursarea banilor se va face în maximum 10 zile lucrătoare.

Dacă ați ales mărimea greșită, puteți solicita înlocuirea și se returnează articolul (articolele) - doar dacă produsele nu au fost deschise, purtate sau spălate. Costurile de transport pentru înlocuire sunt suportate de dvs.

Puteți returna chiloți în condițiile descrise mai jos în termen de 30 de zile de la primire.

Oferim o perioadă de returnare de 30 de zile pentru brăcămintea nepurtată. Lenjeria Ameissy returnată trebuie să fie în ambalajul original, iar ambalajul nu trebuie deschis. Dacă aceste condiții nu sunt respectate, este posibil să nu rambursăm suma sau o parte a acesteia.

Cardurile cadou, donațiile și câteva alte produse, cum ar fi săpunul intim, nu sunt acceptate pentru returnări și rambursări.

Rambursările sumelor se fac la primirea lenjeriei returnate. Timpul de procesare pentru coletele returnate este de până la 10 zile lucrătoare de la primirea lenjeriei dumneavoastră returnate.

Despre Ameissy

Ameissy este mult mai mult decât lenjeria de protecție în perioada ciclului menstrual, care înlocuiește în mod
fiabil tampoanele și absorbantele, este o filozofie, o evoluție și o revoluție!

Proiectat și dezvoltat unic în fiecare detaliu. Conceptul AMEISSY este dedicat tuturor femeilor pentru a le oferi o nouă alternativă în timpul ciclului menstrual, mai bună decât produsele obișnuite de protecție de unică folosință, cum ar fi tampoanele și absorbantele, care conțin substanțe chimice și o serie de materiale plastice care sunt dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru a vă face să vă simțiți bine și confortabil pe durata ciclului menstrual, vă oferim o soluție inteligentă și
adaptată care vă oferă o protecție fiabilă în deplină siguranță.

Alegând chiloți menstruali AAMEISSY alegeți confortul absolut, protecție 100%, calitate deosebită și toate acestea
la un preț foarte accesibil.

De asemenea, chiloții noștri menstruali sunt frumoși, eleganți și confortabil de purtat.

AMEISSY se preocupă de calitate și de aceea chiloții noștri sunt dezvoltați și proiectați pe baza unor cercetări avansate, precum și în strânsă colaborare cu ingineri textiliști și croitori experți. Materialele chiloților  noștri sunt de înaltă calitate, ecologice, respirabile, de origine europeană.

AMEISSY reprezintă o nouă generație de lenjerie menstruală care vă oferă până la 24 de ore de protecție absolută. Chiloții noștri sunt foarte comozi și vă va face plăcere să îi purtați în zilele ciclului menstrual lunar!

Ecologic și Bun pentru Natură

De asemenea, noi cei de la AMEISSY ne angajăm ferm în protejarea mediului înconjurător și, din acest motiv, compoziția certificată a lenjeriei noastre menstruale nu conține substanțe care sunt periculoase pentru tine și mediu. Chiloții menstruali Ameissy sunt extrem de rezistenți și de lungă durată și se pot fi purtați cu încredere câțiva ani.
Astfel vor fi mult mai puține deșeuri pentru planetă, spre deosebire de tampoanele și absorbantele, care sunt aruncate în fiecare zi și totalizează sute de tone de deșeuri pe an, care sunt greu de descompus!


Pe scurt, AMEISSY sunt chiloți menstruali care vă protejează în mod eficient pe durata ciclului menstrual, oferindu-vă în același timp un confort excepțional, pentru că meritați să fiți încrezătoare, protejate și relaxate în această perioadă nu întotdeauna ușoară a lunii. Cu AMEISSY, veți uita rapid de ciclul dumneavoastră, de riscul de a avea scurgeri și de a ajunge în situații incomode.