Criterii de sustenabilitate

Descrierea celor 5 criterii de sustenabilitate încorporate în conceptul nostru

  • Produse reutilizabile – Toate modelele de lenjerie menstruală Ameissy sunt reutilizabile, ca o alternativă mai sustenabilă și mai ecologică la produsele utilizate în timpul ciclului lunar, pentru secreții ușoare urinare sau vaginale, incontinență ușoară și la produse și materiale de igienă de unică folosință.

 

  • Folosirea materialelor ecologice – În producția de lenjerie Ameissy, folosim numai materiale ecologice care nu sunt periculoase pentru sănătatea umană, produse în mod natural, certificate pentru compostare și biodegradare în condiții industriale, casnice, terestre și marine, astfel încât să poată să fie înapoiat naturii fără a polua.

 

  • Utilizarea de ambalaje ecologice și mai stabile.

 

  • Producție mai sustenabilă – procesul nostru de producție include metode și tehnologii ecologice care protejează mediul.

 

  • Responsabilitate pentru condițiile de muncă – Pe tot parcursul procesului nostru de producție, noi și partenerii noștri aplicăm standarde etice care protejează lucrătorii împotriva încălcării drepturilor omului. Munca copiilor/minorilor sau programul de lucru neregulat nu sunt permise. Respectăm standardele și cerințele europene pentru drepturile omului la locul de muncă.