POLITICA DE RETURNARE

Informații privind returul

POT RETURNA PRODUSUL (PRODUSELE) DIN COMANDA MEA?

„CLIENTUL” are dreptul de anulare și returnare, ceea ce îi permite să se răzgândească cu privire la achiziție, să returneze articolele achiziționate și să primească  suma înapoi. „CLIENTUL” își poate exercita dreptul de refuz și retur în termen de 30 (treizeci) de zile de la data primirii comenzii.

 

CE PRODUSE POT RETURNA?

Puteți returna aproape orice produs achiziționat de pe www.ameissy.ro. Unele produse precum voucherul cadou, donațiile, săpunul intim și produsele achiziționate cu un cod promoțional și cu un cod de reducere nu sunt acceptate pentru returnare și rambursare.

POT SOLICITA SCHIMBAREA PRODUSELOR?

Ameissy nu oferă schimb standard de produse și daca doriți o nouă mărime, alt model sau alta culoare, puteți plasa o nouă comanda pe www.ameissy.ro sau ne puteți contacta în continuare!

CUM ÎMI POT EXERCITA DREPTUL DE ANULARE ȘI RETURNARE?

Pentru a-și exercita dreptul de anulare și returnare, „CLIENTUL” trebuie să notifice Ameissy (TITA-FR OOD) cu privire la decizia sa de a returna achiziția. Notificarea poate fi făcută printr-o declarație text liber sau prin completarea formularului de anulare de mai jos. Această notificare poate fi trimisă prin e-mail la contact@ameissy.ro sau prin poștă la adresa TITA-FR OOD, Bd. Arsenalski 65, parter, biroul 7, 1421 Sofia, Bulgaria.

ATENTIE: La returnare, „CLIENTUL” trebuie sa returneze produsul(e) la adresa: TITA-FR OOD, Bd. Arsenalski 65, parter, biroul 7, 1421 Sofia, Bulgaria. Costurile de transport pentru returnare sunt responsabilitatea „CLIENTULUI” și nu sunt rambursabile. Produsele returnate trebuie returnate în ambalajul original, iar ambalajul NU trebuie deschis. În cazul în care acest lucru nu este respectat, Ameissy.ro are dreptul de a refuza returnarea produselor și rambursarea sumei. Vă sfătuim să alegeți o metodă de urmărire a expedierii pentru produsele returnate, deoarece nu putem fi făcuți responsabili în cazul în care oficiul poștal pierde produsele returnate.

RAMBURSAREA SUMELOR

Suma „CLIENTULUI” va fi rambursată în cel mult 10 zile lucrătoare de la data primirii și inspectării produselor returnate în depozitul Ameissy. Ameissy (TITA-FR OOD) va rambursa „CLIENTUL” prin creditarea cardului său bancar sau a contului Paypal (în funcție de metoda de plată inițială). În cazul plății în numerar la livrare, suma va fi returnata într-un cont bancar specificat de ”client” sau sub forma unui voucher în caz de refuz sau imposibilitate de a furniza un cont bancar.

Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați la contact@ameissy.ro

Formular de renunțare:

În atenția TITA-FR OOD,

Bd. Arsenalski nr. 65, parter, biroul 7,

1421 Sofia, Bulgaria

Eu/Noi (*) vă anunțăm prin prezenta retragerea mea/noastră (*) din contractul de vânzare de mai jos:

Comandat la data (*) / Primit la data  (*):

Numele ”CLIENTULUI”:

Adresa „CLIENTULUI”:

E-mailul „CLIENTULUI”:

Numărul comenzii:

Semnătura „CLIENTULUI” (doar dacă trimiteți cerere pe suport de hârtie):

Data:

 (*) tăiați ceea ce nu este necesar