Povestea noastră

AMEISSY-Un Concept Creat de Katerina

Prima mea întâlnire cu chiloții menstruali.

Când am auzit prima dată de existența unui astfel de produs nou – chiloții menstruali care pot fi spălați după utilizare, refolosiți din nou și din nou și care împiedică scurgerea chiar și cu un flux mai puternic, am rămas absolut uimită. Ideea
creării acestui produs este cu adevărat inovatoare - materiale tehnologice noi cu proprietăți foarte absorbante, capabile să rețină mai multe lichide, protejând în același timp împotriva formării și reținerii microorganismelor și a apariției mirosurilor neplăcute și excluzând senzația neplăcută de umezeală și umiditate.

Desigur, ca femeie și mamă de fetiță, prima mea reacție a fost să cumpăr și să încerc chiloții menstruali.

Apoi am întâmpinat dificultăți neașteptate. Magazinele în care am căutat nu auziseră de un astfel de produs - puteam comanda doar online. Produsele pe care le-am găsit au fost fie foarte scumpe și cu livrare scumpă/sau livrarea în Europa nu s-a oferit deloc/ sau mai ieftine, dar de o calitate destul de dubioasă. Cu mult efort și după multă așteptare mi-am luat prima pereche de chiloți menstruali.

Din păcate, unele dintre modelele care pretindeau a fi chiloți menstruali s-au dovedit a nu avea astfel de proprietăți, sau protecția lor a fost extrem de slabă, iar calitatea materialelor și a manoperei lor a fost discutabilă.

AMEISY – o alternativă mai fiabilă.

Așa s-a născut Ameissy! Cunoștințele, experiența, contactele și dorința noastră ne-au ajutat să credem că putem crea un produs european mai bun, mai accesibil și de calitate superioară. Chiloți menstruali creați în Europa, cu materiale europene, îndeplinesc standardele și cerințele de calitate ale tuturor reglementărilor europene. Materiale naturale, fabricate în unități certificate, pentru care putem garanta personal calitatea și corectitudinea.

Pentru Ameissy, putem garanta că fiecare element, de la un fir de ață până la eticheta ambalajului, sunt create în strictă conformitate cu principiile respectării mediului, protecției mediului și de reciclare și utilizare a deșeurilor pentru a reduce la minimum posibil povara pe care o reprezintă pentru natură cantitățile inutile și uriașe de deșeuri.

Garantăm că în nici un moment în producția vreunei componente Ameissy nu a fost folosita munca nereglementată sau a copiilor și nu numai asta – lucrăm doar cu companii care au un sistem de protecție a lucrătorilor în vigoare și care îndeplinesc
toate cerințele legale și reglementările europene.

Suntem mândri să vă prezentăm gama unică Ameissy!

Explorați modelele noastre, culorile, diferitele niveluri de absorbție și mărimi. Credem că printre ei veți găsi chiloții dumneavoastră preferați!

 Iar astăzi vreau să vă mulțumesc pentru că ați fost intrigate de conceptul nostru!

KATERINA

#Ameissy