CUM SĂ FOLOSESC
CHILOȚII AMEISSY

CAPACITATE DE ABSORBȚIE

De la ușor la abundent, fluxul menstrual este diferit pentru fiecare femeie. De asemenea, este variabilă pentru fiecare ciclu menstrual. De aceea Ameissy vă oferă 5 niveluri diferite de absorbție și protecție.

NIVEL DE PROTECȚIE

Absorbție UȘOARĂ

Flux – 5 ml ≈ 1 tampon

Utilizare Conceput pentru flux ușor, secreții albe și scăpări urinare slabe /protecție 4-6 ore/.

Modele cu absorbție UȘOARĂ: String MIAMI (tanga)

cumpără UȘOARĂ

NIVEL DE PROTECȚIE

Absorbție MEDIE

Flux  – 10 ml ≈ 2-3 tampoane

Utilizare – Potrivit pentru fluxuri moderate spre medii și, de
asemenea, la începutul și sfârșitul ciclului menstrual /protecție 6-8 ore/.

Modele cu absorbție MEDIE: Chiloți Sofia, Chiloți Paris, Boxeri Veneția

cumpără MEDIE

NIVEL DE PROTECȚIE

Absorbție Zi+

Flux  – 15 ml ≈ 3 tampoane

Utilizare – Proiectat pentru flux menstrual moderat până la abundent, secreții albe și scăpări urinari ușoare până la moderat. Practic pentru fiecare zi a ciclului /protecție 8-10 ore/.

Modele cu absorbție  ZI+: Chiloți Sofia, Chiloți Paris, Boxeri Veneția

cumpără ZI+

NIVEL DE PROTECȚIE

Absorbție DE NOAPTE

Flux  – 25ml ≈ 4-5 tampoane

Utilizare – Proiectat pentru flux mai abundent. Chiloți consolidați pentru a menține fluxul toată noaptea când stai întins sau te odihnești. Acest model îți protejează lenjeria de pat de riscul de pete /protecție 10-12 ore/.

Modele cu absorbție  DE NOAPTE:
Chiloți Sofia, Chiloți Paris

cumpără DE NOAPTE

NIVEL DE PROTECȚIE

Absorbție 24-ORE

Flux  – 50ml ≈ 5-10 tampoane

Utilizare – Proiectat pentru cele mai puternice scurgeri hemoragice. Consolidat pentru a menține un flux puternic pentru mai mult timp atunci când sunteți în mișcare, pe drum sau fără a fi schimbați pentru mai mult de 12 ore / protecție 12-24 ore/.

Modele cu absorbție 24-ORE: Chiloți
Sofia

cumpără 24-ORE

CUM SĂ VĂ ÎNTREȚINEȚI
LENJERIA INTIMĂ MENSTRUALĂ

Pasul 1

Când primiți lenjeria dvs. intimă AMEISSY, spălați-i înainte de a-i purta, așa cum ați face cu orice lenjerie intimă standard care intră în contact cu pielea! Prima clătire mbunătățește și capacitatea de absorbție.

Pasul 2

După utilizare, clătiți cu apă călduță sau rece în chiuvetă sau într-un lighean până când apa devine limpede. Nu necesită înmuiere, doar o clătire rapidă.

Pasul 3

După ce ați clătit lenjeria intimă, o puteți spăla în mașina de spălat cu celelalte haine fără a vă face griji cu privire la riscul de pete!

Vă sfătuim să puneți lenjeria intimă într-o plasă de rufe pentru a preveni deteriorarea dantelelor și elasticului de la fermoarele altor haine.

Pasul 4

Alegeți să spălați la o temperatură de până la 30° sau 40°C. Dacă doriți, puteți spăla manual lenjeria intimă menstruală.
Este de preferat să folosiți un detergent hipoalergenic fără balsam și să evitați detergenții cu glicerină și numărul mare de rotații la entrifugare.

Pasul 5

Plasarea lenjeriei în uscător poate deteriora țesăturile și nu este recomandată pentru a prelungi durata de viață a țesăturilor delicate și naturale care alcătuiesc zona absorbantă. Dacă aveți opțiunea, alegeți să uscați la aer. Din aceleași motive menționate mai sus, evitați să călcați chiloții.