LEGAL NOTICE

Informații legale

DREPTUL DE ACCES 

Dacă locuiți într-o țară a Uniunii Europene, în Regatul Unit sau într-o țară a Spațiului Economic European, în conformitate cu legea, Tita-FR OOD este administrator în conformitate cu Regulamentului General al UE privind protecția datelor (UE 2016 /679) („GDPR”) și este responsabil pentru informațiile dumneavoastră cu caracter personal. Utilizatorul are dreptul de a accesa, modifica, corecta și șterge datele sale, drept pe care îl poate exercita în scris în formularul de contact de pe Ameissy.ro sau prin e-mail la contact@ameissy.ro. În plus, Ameissy.ro se obligă să nu comunice, în mod gratuit sau contra unei compensații, datele de contact ale clienților săi unei terțe părți. De asemenea, utilizatorul este informat că fără acordul său expres un fișier „cookie” nu va fi instalat în software-ul browser-ului său de pe acest site.

PROPRIETATEA MAGAZINULUI ONLINE

Magazinul online și toate drepturile conexe sunt proprietatea exclusivă în întregime a TITA-FR OOD. Orice reproducere, totală sau parțială, a imaginilor, textelor, fișierelor, mărcilor, siglelor sau a oricărui alt element care face parte din magazinul online și platforma e-start www.ameissy.ro, este supusă în mod sistematic permisiunii TITA-FR OOD. Niciun link către site nu poate fi creat fără acordul expres al TITA-FR OOD.  Fotografiile și videoclipurile care ilustrează produsele nu intră în relația contractuală dintre Tita-FR OOD și clienți, dreptul de proprietate asupra fotografiilor și videoclipurilor rămânând exclusiv al Tita-FR OOD. Daca apar erori, TITA-FR OOD nu poate fi făcută responsabilă, indiferent de circumstanțe. TITA-FR OOD depune toate eforturile pentru a oferi utilizatorilor acces la magazinul online, informații disponibile și verificate, dar nu poate fi făcută responsabilă pentru întreruperile serviciului, erori, lipsa de informații, prezența virușilor informatici pe site-ul sau.

ADMINISTRAREA WEBSITE-ULUI 

Directorul de publicații al magazinului online este Katerina Nikolova în calitatea de reprezentant legal al companiei TITA-FR OOD. Adresa webmasterului este: contact@ameissy.ro.

Magazinul online este guvernat de legile și legislația în vigoare în Republica Bulgaria, Uniunea Europeană și Comunitatea Economică Europeană. 

DESIGN, GRAFICĂ, PRODUCȚIE ȘI INFORMAȚII DESPRE PROPRIETATEA PROIECTULUI 

Firma: TITA-FR LTD, CUI 121483980

Adresa: bd. Arsenalski 65, parter, biroul 7, 1421 Sofia, Bulgaria

E-mail: contact@ameissy.ro

Telefon: + 40312296805

Platforma de gestionare a conținutului: platforma Shopify Inc.

Fotografiile și videoclipurile sunt proprietatea Tita-FR OOD. 

HOST

Magazinul online www.ameissy.ro este găzduit de platforma Shopify Inc.

UTILIZATORUL SITE-ULUI DECLARĂ CĂ ESTE FAMILIARIZAT CU INFORMAȚIILE LEGALE MENȚIONATE MAI SUS.

PRIN ACCESAREA SITE-ULUI (MAGAZINUL ONLINE), UTILIZATORUL ACCEPTĂ ÎN MOD EXPRES ȘI IREVOCABIL URMĂTOARELE CONDIȚII GENERALE.

LINK CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

TITA-FR OOD poate insera pe site link-uri către website-urile unor terțe părți. TITA-FR OOD nu este responsabilă pentru funcționarea și conținutul acestor site-uri, precum și pentru eventualele daune care pot apărea în timpul vizitării acestor site-uri de către utilizatori. Site-urile terților pot conține și link-uri către magazinul online www.ameissy.ro

Cu toate acestea, un link către magazinul online www.ameissy.ro nu poate fi creat fără acordul expres scris al TITA-FR OOD. 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

 Site-ul (magazinul online) www.ameissy.ro și conținutul acestuia sunt protejate de legea proprietății intelectuale. Mărcile comerciale și logo-ul Ameissy, denumirea comercială, precum și întregul conținut al magazinului online, sunt proprietatea exclusivă a TITA-FR OOD. Pentru a utiliza drepturile de proprietate intelectuală aferente, fiecare are nevoie de acordul expres scris al TITA-FR OOD. Orice reproducere sau imitare integrală sau parțială a magazinului online este strict interzisă fără acordul prealabil al TITA-FR OOD.

TITA-FR OOD este liberă să modifice, în orice moment și fără notificare, conținutul magazinului online www.ameissy.ro, precum și aceste notificări. TITA-FR OOD nu este responsabil pentru consecințele acestor modificări. Orice modificări vor fi considerate acceptate fără rezerve de către utilizator de îndată ce acesta intră în magazinul online după ce au fost postate online.

FOLOSIREA MAGAZINULUI ONLINE

Fiecare utilizator are acces la magazinul online www.ameissy.ro  și este responsabil pentru echipamentul său informatic, pentru accesul său la Internet și recunoaște că are abilitățile și mijloacele adecvate pentru a utiliza magazinul online. Toate costurile asociate cu accesarea site-ului rămân în sarcina utilizatorului.

INDISPONIBILITATEA MAGAZINULUI ONLINE

TITA-FR OOD își rezervă dreptul de a întrerupe sau opri, în orice moment și fără notificare, întregul sau parțial magazinul online www.ameissy.ro. TITA-FR OOD nu poate fi făcută responsabilă în niciun fel pentru indisponibilitatea site-ului din niciun motiv. 

INFORMAȚII DIN MAGAZINUL ONLINE 

Informațiile și descrierea produselor din magazinul online www.ameissy.ro sunt disponibile doar în scop informativ. TITA-FR OOD depune toate eforturile pentru a verifica realitatea acestor informații și de a menține magazinul online la zi. Cu toate acestea, conținutul magazinului online nu este garantat.

RESPONSABILITATE

TITA-FR OOD nu poate fi trasă la răspundere în niciun fel pentru eventualele daune directe și/sau indirecte rezultate din utilizarea sau accesul la magazinul online www.ameissy.ro. În special, TITA-FR OOD nu poate fi trasă la răspundere în cazul avariei sau a unui virus care  poate infecta computerul utilizatorului sau echipamentele sale informatice după accesarea sau utilizarea magazinului online www.ameissy.ro