Menstruația - sfârșitul unui tabu!

Ciclu menstrual și chiloți menstruali

Probabil că ați auzit deja de existența chiloților menstruali! Acest lucru se datorează probabil popularității în creștere și introducerii lor constante ca o mică revoluție în viața de zi cu zi a femeilor, devenind treptat alegerea lor preferată față de dispozitivele de protecție convenționale de unică folosință.

Lenjerie intimă reutilizabilă

Poate că nu știți încă, dar lenjeria intimă menstruală reutilizabilă acaparează în mod constant piața produselor de protecție standard, cum ar fi tampoanele și absorbantele!

Femeile deja vorbesc despre asta la petrecerile de seară cu prietenii și descriu convingător conceptul - este o lenjerie intimă care arată ca lenjeria clasică, dar care, datorită straturilor absorbante și drenante căptușite cu suprafețe rezistente la lichide, joacă și rolul de protecție igienică. Grozav, nu-i așa!

Desigur, chiloții menstruali sunt un concept revoluționar care schimbă fundamental obiceiurile menstruale ale femeilor. Tot ce trebuie să facă este să își îmbrace chiloții de menstruație, așa cum fac cu lenjeria intimă de zi cu zi. Nu mai sunt necesare tampoane sau absorbante! Această lenjerie este complet autonomă și este capabilă să absoarbă și să rețină lichidul timp de câteva ore. Unele modele oferă chiar protecție timp de 12 până la 24 de ore atunci când, de exemplu, călătoriți sau nu vă puteți schimba!

Gata cu tabuurile!

Ascunde sângele pe care nu vrei să-l vezi! Menstruația a fost în mare parte exclusă din sfera publică. Totuși, este important să vorbim despre asta, să nu avem prejudecăți, este timpul să punem capăt unor inegalități.