Ciclu lunar - Cum să fii protejat confortabil și eficient în aceste zile ale lunii!

Aproape toate femeile s-au confruntat cu situații jenante pe parcursul ciclului lor lunar, fie la școală, la serviciu, în public sau în cadrul diferitelor activități sociale. Și cine știe de ce scurgerile apar doar atunci când porți haine deschise la culoare și se întâmplă să nu ai protecție de igienă de rezervă! Acestea sunt panică, disconfort și, mai presus de toate, teama că s-ar putea întâmpla din nou!

Chiloți menstruali

Astăzi există o alternativă mai eficientă! Sunt chiloții menstruali!

Mai multe straturi absorbante, care sunt întărite de suprafețe impermeabile respirabile, formează compoziția acestei lenjerii! Această lenjerie specială arată ca lenjeria intimă clasică pe care o porți în fiecare zi! Este destul, deci nu ai nevoie de mai multe tampoane sau absorbante! Grozav - dar este atât de eficient? Absolut, dacă chiloții menstruali sunt de bună calitate!

In general, lenjeria menstruala oferă cel puțin 3 tipuri de protecție: pentru un ciclu ușor,  ciclu mediu și unul abundent!

Contrar unor opinii, chiloții  menstruali îți pot garanta protecție și confort mai bun în timpul menstruației decât tampoanele sau absorbantele de unică folosință! În plus, riscul de scurgeri este practic inexistent datorită materialelor și țesăturilor inovatoare și foarte absorbante. Nu este nevoie să vă schimbați protecția la fiecare 2-3 ore, deoarece unele modele de lenjerie menstruală sunt capabile să vă protejeze complet mai mult de 12 ore, fără a fi nevoie să vă schimbați!

În plus, deoarece sunt lavabili și reutilizabili, chiloții menstruali sunt ecologici și nu conțin elemente dăunătoare sănătății și mediului, spre deosebire de produsele de protecție convenționale care conțin elemente toxice și substanțe chimice nocive în compoziția lor.

Lenjeria intimă menstruala îți respectă pielea și nu va provoca iritații sau șocuri toxice, ca să nu mai vorbim de toate aspectele sale economice, ecologice și practice.

V-ați convins? Nu ezitați, încercați această lenjerie intimă revoluționară și vei uita de disconfortul ciclului!