AMEISSY-chiloții menstruali care îți vor schimba viața de zi

Cu zi Chiloții menstruali potriviți

Alegerea chiloților menstruali potriviți poate fi foarte dificilă! Diferitele mărci și modele disponibile pe piață nu fac acest lucru ușor și, în timp ce unele și-au dovedit deja eficiența, altele sunt de o calitate îndoielnică sau nu oferă protecția așteptată. Deci, cum să faci alegerea corectă?

Iată câteva răspunsuri! Cu siguranță, lenjeria intimă menstruală este una dintre cele mai bune invenții recente și în prezent multe femei au votat deja să aibă încredere în ea! Avantajele sale sunt numeroase în comparație cu produsele de protecție convenționale de unică folosință precum absorbantele și tampoanele. Acestea din urmă sunt în centrul a numeroase dezbateri deoarece sunt suspectate că provoacă perturbări endocrine și au efecte cancerigene datorită elementelor chimice și substanțelor toxice din compoziția lor.

În general, lenjeria intimă menstruală este mult mai ecologică și nu conține elemente dăunătoare sănătății umane și mediului! De asemenea, are o capacitate de drenaj mult mai mare datorită mai multor straturi absorbante întărite cu membrane impermeabile și respirabile care oferă o protecție excelentă împotriva scurgerilor.

AMEISSY.ro

AMEISSY are ambiția de a oferi și mai multe calități incontestabile lenjeriei sale menstruale!

- Fiecare detaliu este realizat din materiale naturale de înaltă calitate - hipoalergenice și antibacteriene. Bumbacul, lâna merinos și modalul sunt combinate cu grijă pentru a vă oferi mai multă satisfacție, moliciune, confort și siguranță. Lenjeria noastră este produsă în Bulgaria cu materiale de origine europeană Oeko-tex® STANDARD 100 și certificate conform Lenzing.

- 5 niveluri diferite de absorbție, perfect adaptate nevoilor și așteptărilor tale!

- Preturi accesibile! Calitate mai bună la prețuri adecvate și oferte suplimentare irezistibile!

- Ameissy spune NU culorilor plictisitoare sau limitate. Gama Ameissy este frumoasă, colorată și luxoasă. Potrivită pentru fiecare tip de corp și siluetă și mărimi care variază de la XS la 4XL.

- Chiloți inovatori! O altă noutate oferită de AMEISSY la prețuri foarte atractive sunt modelele inovatoare în care țesăturile moderne imprimate cu diferite modele înlocuiesc toate dantele și elasticele pentru și mai mult confort și un sentiment de siguranță fără elemente deranjante!

- Spre deosebire de multe alte mărci de lenjerie intimă menstruală, țesătura noastră care intră în contact cu zona intimă este confecționată din lână fină merinos - un material natural care previne formarea bacteriilor. Plăcut și moale, acest material antibacterian nu reține mirosurile neplăcute și absoarbe perfect lichidul, trecându-l în următoarele straturi absorbante.

- Și mai ecologic! Toată lenjeria noastră este certificată de LENZING-Best for nature deoarece peste 95% din compoziția fiecărei perechi este biodegradabilă!

Feminină și la modă, lenjeria intimă menstruală Ameissy vrea să fie mai mult decât chiloți plictisitori!

Lenjeria intimă Ameissy este frumoasă, eficientă și confortabilă de purtat, deoarece fiecare femeie trebuie să rămână elegantă, încrezătoare, protejată și relaxată în timpul menstruației!

Pe scurt, Ameissy este lenjeria intimă care are grijă de confortul tău intim!